Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Неколико предлога васпитача за активности са децом:

Препоруке сарадника за унапређивање превентивне здравствене заштите
20.03.2020
Обавештење за родитеље поводом спровођења неопходних мера превенције
07.05.2020

Неколико предлога васпитача за активности са децом:

Паркирање по бројевима

Упознајте дете са бројевима тако што ћете направити паркинг на картонској подлози, обележити места бројевима и такође на аутомобилчиће залепити бројеве. Дете затим треба да паркира одређени аутомобил на одговарајуће паркинг место.

 

Сцена за луткице на штапићу

Кутија од пахуљица је одлична као основа за сцену за лутке на штапићу. На фронталној страни изрежите велики прозор за сцену, а на ужој страни изрежите отвор за штапиће кроз који ћете померати лутке. На супротној страни закачите траку уз помоћ које ће дете сцену држати око врата. Зависно од избора представе декоришите и позорницу. Луткице од картона залепите на штапиће или на сламчице и све је спремно.

 

Сцена од кутије ципела

Кутију са поклопцем претворите у малу сцену за луткице за руку. Поклопац је предњи део позорнице који треба исећи али оставити мали оквир. Дно кутије такође исеците за отвор за руку. Поклопац украсите по жељи и уз малу трансформацију неке шарене чарапе у лутку игра може да почне.

 

 

Игра флашицама

Напуните флашице разнобојним ситним елементима и забављајте се тражећи их и посматрајући њихово кретање.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *