Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
Priredba PU “Poletarac”
27.04.2017
UPVO “Poletarac” bio je domaćin 26. Revije dramskog stvaralaštva predškolskih ustanova Srema
25.05.2017

Zavrti točak 2017

Manifestacija “Zavrti točak” okupila je decu u pratnji roditelja u zajedničkoj vožnji na trotinetima, biciklima, rolerima. Uz muziku i dečiji osmeh obeležen je Svetski dan porodice.
Organizatori i nosioci ove manifestacije su UPVO  “Poletarac” i Udruženje “Sport za sve-Most”. Manifestacija  “Zavrti točak”  se po treći put održava u Rumi, a za cilj ima očuvanje porodičnih vrednosti, promovisanje sporta i aktivnosti kod dece.
Nakon revijalnog dela vožnje na točkovima na Gradskom trgu organizovana je dečija priredba na kojoj su predškolci iz “Poletarca” pevali i recitovali, a muzička pratnja im je bio “Kc bend” i Saša Grković,  u kojoj su pored publike uživali i predstavnici Opštine Ruma i Doma zdravlja koji su podržali manifestaciju.
Rumom se mogao čuti samo smeh i poznate dečije pesme, organizatori manifestacije su se potrudili da na ovakav način istaknu da je porodica prioritet i da deca sa roditeljima imaju što više zajedničkih aktivnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *