Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
Tradicionalna akcija prikupljanja slatkiša i uskršnjih šarenih jaja.
18.04.2017
Zavrti točak 2017
25.05.2017

Priredba PU “Poletarac”

Upvo Poletarac iz Rume održao je priredbu povodom Dana Ustanove, na kojoj je učestvovalo 161 dete iz objekata Livade,  Zmaj Jovine škole i 2 grupe iz škole Veljko Dugošević. Taj stručni aktiv obuhvata osam grupa dece od tri godine pa do predškolskog uzrasta.

U Velikoj dvorani KC-a u Rumi, na bini, su igrali i pevali mališani iz PU “Poletarac”. Njih ukupno 161, uz dečje pesme predstavljali su svoje vaspitne grupe publici u kojoj su sedeli i njihovi roditelji. Roditelji, kao i njihova deca, koja su učestvovala u priredbi nisu krili uzbuđenje.

U organizovanju manifestacije učestvovali su vaspitači i predstavnici stručnog aktiva. Dosta truda i vremena je uloženo, kako bi toliki broj dece izveo koreografiju, ali i pratio ostali program priredbe.

Pored pesme i igre na bini su oni najhrabriji recitovali stihove dečjih pesnika. Treme nije bilo čak ni kod onih najmlađih, trogodišnjaka, koji su noseći nacrtana crvena srca igrali šaljući najlepšu poruku svima koji su bili prisutni.

Na kraju priredbe crveni baloni koji su pusteni sa plafona KC-a izazvali su najveće oduševljenje kod dece, ali i kod publike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *